Anahtar Teslim Mağaza ve Stant Kurulumu
Liva nakliyat, Türkiye genelinde bulunan tüm zincir ve yerel mağazalara eş zamanlı olacak şekilde montaj ve de montaj hizmeti verme hızına ve ekibine sahiptir. Montaj ve de montaj işlemi müşteri talebi doğrultusuna göre istenilen mağazalara belirlenen sürede sorunsuz olacak şekilde gerçekleştirilir. Aynı zamanda bu hizmet fotoğraflanarak rapor haline getirilir. Firmamız bu konuda reklam ve tanıtım sektöründe gerçekleştirilen tüm faaliyetleri en başından sonuna kadar takip ederek özenli ve güvenli şekilde hizmet vermektedir.
Mağaza ve Stant Kurulumunda Anahtar Teslim Hizmeti
Mağaza ve stant kurulumu için sürecin sağlıklı yönden ilerlemesi açısından mağazanın içerisindeki her kademe yetkili tarafından sürekli olarak koordine edilmektedir. Bunun için mağaza yöneticisi, kurulum personeli ve elemanlar operasyonun başarısı için beraber hareket halindedir. Bu süreç ise Liva nakliyat proje yöneticisi tarafından koordine edilmektedir.
Lojistik Kavramı Nasıldır?
Lojistik, bir ürünün ya da yükün kaynağından alınarak tüketicisine ulaştırmak için gerçekleştirilen faaliyetler olarak gösterilir. Bu faaliyetler tedarik zinciri olarak gösterilen bir düzen kapsamında gerçekleştirilir. Geleneksel tedarik zinciri içerisinde, taşıma faaliyeti, depolama, dağıtım, elden geçirme, paketleme, stok yönetimi sigorta ve gümrük gibi faaliyetler yer almaktadır. Bu kavramlar bir bütün olarak değerlendirildiği zaman lojistiği ifade etmektedir. Herhangi bir bütün, mal ya da yükün üretildiği yerden kullanıldığı veya nihai olarak tüketildiği son ana kadar olan hareketine bağlı olarak gerçekleştirilen pek çok çalışmayı ifade eder.
Lojistik Süreçleri
Lojistik süreçleri, genel olarak üretim, tedarik, depolama, nakliye ve dağıtım sürecini ifade eder. Bu süreç, ürünlerin üreticiden son kullanıcıya kadar olan nakliyesini kapsar. Lojistik yönetimi açısından bu sürecin tümünü optimize etmek için planlama, organizasyon ve koordinasyon gerektirir. Liva nakliyat bu hizmet sektöründe oldukça uzun yıllardan beri hizmet verdiği için başarısıyla adından söz ettirmektedir. Lojistik faaliyetlerinin en başarılı şekilde yürütülebilmesi için, tedarik zinciri içerisindeki tüm işlemlerin beraber çalışması gerekmektedir. Bu tedarikçiler ise, üretici, taşıyıcı, depolama tesisi ve müşteriyi içerisine alır. Bu yüzden lojistik yönetimi, işletmeler arasındaki işbirliğini daha fazla artırmak için tedarik zinciri etkinliğini artırmaya yardım eder.